Realizing

your full potential

Welkom

Wij zijn Contiweb, toonaangevend ontwikkelaar en producent van droog- en web-handling machines voor de grafische industrie. We leveren wereldwijd geïntegreerde technische oplossingen voor web offset-drukwerk, digitaal inkjet-drukwerk en de productie van verpakkingen.

We danken ons succes en onze goede naam grotendeels aan onze klantgerichte innovaties, waarmee we onze klanten voortdurend oplossingen kunnen bieden die een meetbare impact hebben op hun prestaties. De efficiëntie en mogelijkheden van onze klanten aantoonbaar verhogen en tegelijkertijd hun kosten verlagen. Daar doen we het voor. 

We doen dat zeker niet alleen. Over de hele wereld werken we nauw en langjarig samen met partners die onze kennis en technieken helpen aanscherpen zodat de we meest krachtige machines, waardevolle inzichten en de beste service kunnen blijven bieden. Met hart en ziel werken we onafgebroken aan de ontwikkeling, engineering en aftermarket services van geavanceerde rotatieve machines. Onze ongeëvenaarde kennis  van en passie voor de industrie helpen onze klanten om op hun beurt ongeëvenaarde prestaties neer te zetten. Zo kunnen zij hun ambities waarmaken, wat ook onze ambitie is. 

Maak waar wie jij wilt zijn

Ontwikkel je als professional. Realizing your full potential. Wereldwijd helpen we onze klanten om hun bedrijfsvoering te verbeteren. Natuurlijk staat intern de ontwikkeling van medewerkers centraal. We werken samen aan ieders ontwikkeling en toekomst. We leren van elkaar. In teams brengen we verschillende expertises samen en werk je in de volle breedte aan uitdagende projecten. Dat stimuleert ontwikkeling, samenwerking, zelfstandigheid en biedt continue nieuwe kansen om je als professional verder te ontwikkelen. Bij Contiweb krijg je dan ook alle ruimte om te laten zien wat je in huis hebt, individueel en als teamlid. In het “Contiweb” is alle benodigde kennis en ervaring voor jou beschikbaar. Dus wat is jouw persoonlijke ambitie? Welke skills wil jij ontwikkelen? Maak de keuze om te worden wie jij wil zijn. Realizing your full potential!

"We zijn als bedrijf groot genoeg om veel zaken goed geregeld te hebben maar zijn daarnaast ook klein genoeg om elkaar persoonlijk te kennen, wat zorgt voor een fijne werksfeer."

Maak waar wie jij wilt zijn,
realizing your full potential

Contiweb is...

Een internationaal, ambitieus en professioneel bedrijf met een enorme kennis van onze industrie.  Als industry leader ontzorgen wij onze klanten en bieden ze passende oplossingen. 
Al ruim 40 jaar.

Contiweb ontwikkelt...

 Passende oplossingen waarmee onze klanten voorlopen op de standaard ontwikkelingen. We zorgen ervoor dat ze het maximale uit hun machinepark kunnen halen. 

Contiweb maakt...

Machines voor de offset en digitale drukmarkt en de verpakkingsindustrie. We bedenken, ontwikkelen, bouwen én onderhouden ze.

C49A8434-min
C49A8257-min
CWE---Employer-Branding-Banner-2560x936_0009__49A9131