Contiweb goed gesetteld in nieuwbouw

In april van dit jaar verhuisden we als bedrijf naar een compleet nieuw pand. Afscheid nemen van je vertrouwde omgeving, zeker als je er al lang werkt en alles zijn eigen plek heeft, is niet altijd makkelijk. Maar nu we een aantal maanden verder zijn kunnen we concluderen dat onze nieuwe werkomgeving voor een positieve impuls zorgt. Contiweb heeft er alles aan gedaan om het de medewerkers op de nieuwe werkplek naar de zin te maken. Zo beschikken alle werkplekken over verstelbare sta-zit bureaus, nieuwe bureaustoelen, twee beeldschermen en een goede headset. Iedere afdeling heeft een eigen koffiehoek en er zijn verschillende vergaderruimten waar je staand kan vergaderen. Alle vergaderruimten zijn sfeervol ingericht en er is een mooi werkcafé gecreëerd waar gezellig geluncht of samen vergaderd kan worden. Het pand zorgt voor veel meer onderlinge verbinding. Ook uit de verschillende reacties van onze collega’s blijkt dat ze blij zijn met ons nieuwe pand.

“Het was een hele klus, de verhuizing van het magazijn, zeker omdat de business gewoon door liep. We hebben een periode heel hard gewerkt, en natuurlijk liep alles niet vlekkeloos, maar dat hoort erbij. Nu we een paar maanden in het nieuwe pand zitten, staat alles goed op zijn plek en is het prettig werken. Ik heb ook veel meer contact met andere collega’s, je kunt makkelijker overleggen.”

“De assemblage- en productieafdeling in het nieuwe pand zijn compacter ingericht. In het oude pand zaten we echt heel erg ruim. We moeten nu duidelijk planmatiger en opgeruimder werken. Dat betekend dat je opnieuw je draai moet vinden, maar voordeel is wel dat we meer betrokken zijn bij elkaar.”

“Op het kantoor hebben we allemaal nieuw meubilair gekregen. Iedereen heeft zijn eigen modern ingerichte werkplek. Het kantoor en alle voorzieningen zijn hartstikke mooi. De inrichting is heel smaakvol met lichte kleuren en veel groen. Verhuizen naar een nieuw pand heeft zeker zo zijn voordelen. We hebben allemaal flink opgeruimd, dat maakt dat je weer een frisse start kan maken.”

Heb jij ook zin om te werken aan mooie en (technisch) uitdagende projecten in een gloednieuwe werkomgeving? Kijk eens bij onze openstaande vacatures of er een passende vacature voor je bij staat. Niet de vacature die je zoekt, maar wil jij wel je technische ambities bij ons waarmaken? Neem contact met ons op en we maken graag kennis met je om samen met jou op zoek te gaan naar de mogelijkheden.

Share het bericht:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees ook